Velkommen til Ejby IF

Kommende ArrangementerInfo

Dette hold er for drenge og piger fra 4. til 9. klasse som brænder for gymnastik og fællesskab.

Gymnasterne på dette hold, skal vælge det fordi de brænder for gymnastikken og de skal have lysten til, at lærer nye ting samt lysten til at udvikle sig. Vi kan kun fortælle gymnasterne hvordan de skal gøre, men de skal selv have viljen til at udfører det.

De spring som vi kommer til at arbejde med i løbet af sæsonen er, vejrmøller, araber, flikflak, kraftspring, salto forlæns & baglæns og så selvfølgelig spring i minitrampolinen. Vi tilpasser niveauet til den enkelte gymnast, så alle synes det er sjovt og udfordrende.

Vi forventer at gymnasterne prioriter træningen hver uge og så vidt muligt deltager i de forskellige arrangementer der vil blive afholdt i løbet af sæsonen.

Der kommer til at være en overnatning for holdt som ligger d. 6-7 Oktober. Til dette arrangement kommer der til , at være en egen betaling til dette på ca. 100 kr.

Vi prøver så vidt muligt, at komme en tur i Springcenter Nærheden som ligger i Hedehusene. Til dette arrangement vil der komme en egenbetaling samt noget fælleskørsel. ( Dette er frivilligt om man vil deltage i eller ej, da det bare er et tilbud )

Da vi som noget nyt i år skal lave samarbejde med Ejby Diamonds, kommer holdet også til at træne sammen med dem et par tirsdage kl. 18 . 19:30 samt til ekstratræningerne. Selv om vi laver dette samarbejde om, at lave en opvisning sammen, kan man stadig gå på begge hold.

Der kan forekomme ekstratræninger som ikke er noteret når vi nærmer os opvisningerne i primært Roskilde og Ejby.

 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(221) JuniorMix
Tid/Sted
Onsdag 17:30-19:00 Ejby Lille Hal, Man-, ons-, tors- og fredag
Instruktør børn & unge: Sophie Larsen /
Træner børn og unge: Nicoline Kofoed-Hansen / Trine Hansen / Susanne Pedersen /
Startdato
05.09.2018
Slutdato
24.04.2019
Tilmeldte
16/30
Kort beskrivelse
JuniorMix er for piger og drenge fra 4. - 9 klasse. Der arbejdes med styrkelse af kroppen og med spring på det niveau, som man befinder sig på.
Pris
750 kr.
Tilmeld

Hovedsponsorer

Få de seneste opdateringer med på vores Facebook side.