Velkommen til Ejby IF

Kommende Arrangementer
Klubmodul henter siden
Mini Spring og Rytme
121
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Mini Spring og Rytme for piger og drenge i alderen 4-6 år (store børnehavebørn til og med 0. klasse). Prisen inkluderer dragt til opvisningen.

Her er der fart på. Vi skal lave gymnastik serier og lære at springe. Vi skal lære at koordinere arme og ben og stå i kø. Lave en masse kolbøtter, vejrmøller, stå på hænder, hoppe i trampolin og få brændt en masse krudt af. Mor eller far må gerne være med hvis du ikke er klar til at gå til gymnastik selv. Hvis du er klar til at lave gymnastik uden mor og far sender vi dem ud ad døren. Dette er holdet for dig der gerne vil begynde at lave gymnastik. Vi skal selvfølgelig vise til opvisningen hvad vi har lavet i løbet af sæsonen.  

Vi glæder os til at se dig. 

Træner: Louise

Hjælpetrænere: Mathilde, Silke og Fie

Du er ved at tilmelde
Plads på venteliste
Du bliver nummer 4 af 5 pladser
Pris
0,00 kr.

Regler for ventelisten
Du betaler 0,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 5 på venteliste til HOLD Mini Spring og Rytme ( 121 ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 48 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 240 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 2 gange.

Pengene refunderes ikke.

Hovedsponsorer

Få de seneste opdateringer med på vores Facebook side.