Velkommen til Ejby IF

Kommende ArrangementerKrudtUgler (KU)

Krudtuglerne er holdet for børn i alderen ca. 1 år til og med 3 år. Holdet er med mor/far/bedsteforælder. Kom og vær med til leg, musik og gymnastik sammen med dit barn eller barnebarn. Det skal først og fremmest være sjovt og hyggeligt at lege og motionere sammen. Vi laver små øvelser og forhindrings-baner, og dit barn får lov til at tumle, løbe og lege med redskaber. Der kræves ikke det helt store af dit barn, andet end at barnet helst skal kunne gå, med eller uden, en voksens støtte. Er du i tvivl om det er noget for dit barn, så kom og prøv et par gange, helt uden bekostning, I skal være så velkomne!

Tilmeld/Læs mere - (0)

Mini Spring og Rytme (SF)

Mini Spring og Rytme for piger og drenge i alderen 4-6 år (store børnehavebørn til og med 0. klasse). Prisen inkluderer dragt til opvisningen.

Her er der fart på. Vi skal lave gymnastik serier og lære at springe. Vi skal lære at koordinere arme og ben og stå i kø. Lave en masse kolbøtter, vejrmøller, stå på hænder, hoppe i trampolin og få brændt en masse krudt af. Mor eller far må gerne være med hvis du ikke er klar til at gå til gymnastik selv. Hvis du er klar til at lave gymnastik uden mor og far sender vi dem ud ad døren. Dette er holdet for dig der gerne vil begynde at lave gymnastik. Vi skal selvfølgelig vise til opvisningen hvad vi har lavet i løbet af sæsonen.  

Vi glæder os til at se dig. 

Træner: Louise

Hjælpetrænere: Mathilde, Silke og Fie


Tilmeld/Læs mere - (0)

Mini Rytme (ED)

EjbyDiamonds er et rytmehold for de 6-10-årige (fra 0. klasse til og med 4. klasse).  Prisen inkluderer dragt til opvisningen.

Her skal vi lave en blanding er dans og rytmegymnastik, vi skal øve på serier vi skal lave til opvisningen. Vi kommer igennem sæsonen til at arbejde med forskellige redskaber som vimpel, bolde og tøndebånd. Vi skal lære at koordinere arme og ben og følge musikkens rytme. Så er du glad for at bevæge dig til musik, så er det her du skal gå. Jeg glæder mig til at se dig. 

Træner: Louise Tilmeld/Læs mere - (1)

Spring (SM)

Spring er for piger og drenge på 7-12 år (fra 1. til og med 6. klasse).

På Spring-holdet springer vi både på airtrack og trampolin og arbejder med springene, der hvor dit barn er nået til. Vi øver også en super sej rytmeserie, som vi viser til gymnastikopvisningen. 

Trænere: Caroline, Hanne, Helene og Susanne. 

Prisen inkluderer dragt til opvisningen.


 

 

Tilmeld/Læs mere - (1)

OnsdagsDamerne (OD)

Holdet er for alle friske kvinder, der kan lide at røre sig, og som deltager på holdet kan du forvente :

 

Sjovt og socialt samvær? Uden tvivl!

Skønne kvinder som medgymnaster? Helt sikkert!

Seriøs træning? Ligger helt fast!

Superfed musik til træningen? Er et must!

Stramme lår og baller? Er op til dig, men vi arbejder på det!

Slappe mavemuskler? Forhåbentlig ikke, vi kæmper for det modsatte!

Småsure stramtandede trunter? Ikke forekommende hos os!

Sved på pande og overlæbe? Kommer helt automatisk!

 

Lyder det som noget for dig? – så mød op til en træning og prøv selv:-)

Tilmeld/Læs mere - (1)

CrossGym (CG)
Til en CrossGym session kommer vi alle kroppens muskler igennem, med variation af Cardio (høj intensiv puls træning), styrke og smidighed. Vi laver både simple og udfordrende øvelser.

 

Alle kan være med på vores CrossGym træningshold, da intensitet fastsættes efter dit eget niveau, styrke og kondition. Du træner for dig selv, på dit niveau.

Selve træningen varer 75 minutter, hoveddelen foregår med høj musik. Vi træner med ketler, vægt stænger, elastikker, egen kropsvægt og andre spændende værktøjer. Det sidste kvarter

bruger vi på smidighed og afspænding.

 

Træningen består blandt andet af Tabata træning, som er intervaltræning med høj intensitet. Dagens WOD (workout of the day), cirkeltræning og andre træningsopbygninger.

Træningen vil variere fra gang til gang og du vil opleve mange forskellige øvelser, hvor du får gennemarbejdet alle kroppens muskler.

 

CrossGym er også et perfekt supplement til dig der løber eller dyrker boldspil. Det er god, varieret, funktionel træning der er med til at styrke kernemuskulaturen og dermed gør dig

mindre modtagelig for skader. Ved regelmæssig træning får du en stærk og sund krop.

 

Vi sørger for kyndig vejledning gennem træningen og hvis du har udfordringer, søger vi at finde alternative øvelser som er gode for dig.

 

CrossGym er også en holdtræning hvor fællesskabet er i fokus, det er en hyggelig og sjov måde at være sammen med andre. Kom alene eller kom sammen med nogen, vi sørger for at sætte

rammen.

 

Vi anbefaler, at du møder op med en flaske vand, behageligt træningstøj og indendørssko.

 

Vi går altid glade hjem fra en CrossGym session og vi glæder os til at have dig med på holdet hvad end dit mål er vægttab, styrke eller bare at komme i bedre form.

 Tilmeld/Læs mere - (1)

RytmeGym (RV)

Rytmeholdet er for store børn og voksne (fra 12 år). Prisen inkluderer dragt til opvisningen.

Har du gået til gymnastik før og tænker det kunne være fedt at komme i gang igen. Eller tænker du jeg glad godt lærer rytmegymnastik. Så er det holdet for dig. Vi starter ud med basic rytmegymnastik og øger sværhedsgraden, så alle kan være med. Vi skal arbejde med forskellige håndredskaber så som vimpler, bolde. Vi skal lave gymnastikserier som vi skal på gulvet og vise til opvisningen. 

Så kom op ad sofaen og få bevæget din krop. Jeg lover det bliver sjovt. 

Træner: Louise

Tilmeld/Læs mere - (1)

Hovedsponsorer

Få de seneste opdateringer med på vores Facebook side.