Velkommen til Ejby IF

Kommende Arrangementer


CrossGym

Info
Til en CrossGym session kommer vi alle kroppens muskler igennem, med variation af Cardio (høj intensiv puls træning), styrke og smidighed. Vi laver både simple og udfordrende øvelser.

 

Alle kan være med på vores CrossGym træningshold, da intensitet fastsættes efter dit eget niveau, styrke og kondition. Du træner for dig selv, på dit niveau.

Selve træningen varer 75 minutter, hoveddelen foregår med høj musik. Vi træner med ketler, vægt stænger, elastikker, egen kropsvægt og andre spændende værktøjer. Det sidste kvarter

bruger vi på smidighed og afspænding.

 

Træningen består blandt andet af Tabata træning, som er intervaltræning med høj intensitet. Dagens WOD (workout of the day), cirkeltræning og andre træningsopbygninger.

Træningen vil variere fra gang til gang og du vil opleve mange forskellige øvelser, hvor du får gennemarbejdet alle kroppens muskler.

 

CrossGym er også et perfekt supplement til dig der løber eller dyrker boldspil. Det er god, varieret, funktionel træning der er med til at styrke kernemuskulaturen og dermed gør dig

mindre modtagelig for skader. Ved regelmæssig træning får du en stærk og sund krop.

 

Vi sørger for kyndig vejledning gennem træningen og hvis du har udfordringer, søger vi at finde alternative øvelser som er gode for dig.

 

CrossGym er også en holdtræning hvor fællesskabet er i fokus, det er en hyggelig og sjov måde at være sammen med andre. Kom alene eller kom sammen med nogen, vi sørger for at sætte

rammen.

 

Vi anbefaler, at du møder op med en flaske vand, behageligt træningstøj og indendørssko.

 

Vi går altid glade hjem fra en CrossGym session og vi glæder os til at have dig med på holdet hvad end dit mål er vægttab, styrke eller bare at komme i bedre form.

 Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

302
Mandag Tid: 19:00 - 20:30
Sted: Ejby Lille Hal, Ejby Lille Hal
Voksen: Heidi Kremmling Harrild / Trine Frandsen /

Til en CrossGym session kommer vi alle kroppens muskler igennem, med variation af Cardio (høj intensiv puls træning), styrke og smidighed. Vi laver både simple og udfordrende øvelser

 

Alle kan være med på vores CrossGym træningshold, da intensitet fastsættes efter dit eget niveau, styrke og kondition. Du træner for dig selv, på dit niveau.

Selve træningen varer 75 minutter, hoveddelen foregår med høj musik. Vi træner med ketler, vægt stænger, elastikker, egen kropsvægt og andre spændende værktøjer. Det sidste kvarter bruger vi på smidighed og afspænding.

 

Træningen består blandt andet af Tabata træning, som er intervaltræning med høj intensitet.

Dagens WOD (workout of the day), cirkeltræning og andre træningsopbygninger.

Træningen vil variere fra gang til gang og du vil opleve mange forskellige øvelser, hvor du får gennemarbejdet alle kroppens muskler.

 

CrossGym er også et perfekt supplement til dig der løber eller dyrker boldspil. Det er god, varieret, funktionel træning der er med til at styrke kernemuskulaturen og dermed gør dig mindre modtagelig for skader. Ved regelmæssig træning får du en stærk og sund krop.

 

Vi sørger for kyndig vejledning gennem træningen og hvis du har udfordringer, søger vi at finde alternative øvelser som er gode for dig.

 

CrossGym er også en holdtræning hvor fællesskabet er i fokus, det er en hyggelig og sjov måde at være sammen med andre. Kom alene eller kom sammen med nogen, vi sørger for at sætte rammen.

 

Vi anbefaler, at du møder op med en flaske vand, behageligt træningstøj og indendørssko.

 

Vi går altid glade hjem fra en CrossGym session og vi glæder os til at have dig med på holdet hvad end dit mål er vægttab, styrke eller bare at komme i bedre form.

Periode: 04.09.2023 - 15.04.2024
Tilmeldte: 19/30
Pris: 400 kr.
Tilmeld

Hovedsponsorer

Få de seneste opdateringer med på vores Facebook side.